FİZİKİ OLARAK EKSİKLİĞİMİZ VAR

FİZİKİ OLARAK EKSİKLİĞİMİZ VAR

MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, Giresunspor maçını değerlendirerek, ?Giresunspor maçını kazanabilirdik. Çok pozisyon ürettik bunlar bizim için moral oldu. Bunun dışında fiziki olarak eksikliğimiz var, bunu hissettik? dedi.

GİRESUNSPOR MAÇINI KAZANABİLİRDİK
MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu takım hakkında ki son gelişmeleri değerlendirdi. Aydoslu, takım içinde uyumun yavaş yavaş şekillendiğini ve kendisinin memnun kaldığını dile getirdi. Aydoslu, ?Beraber oynamanın avantajını yaşıyoruz. En azından oyun anlayışımız iyi. Giresunspor maçını kazanabilirdik. Çok pozisyon ürettik bunlar bizim için moral oldu. Daha çok eksikliğimiz var. Fizik olarak eksiklik var transferin açılması ile beraber eksik olan oyuncular ile iyi bir takım olacağız? diye konuştu.  
 
GRUPTAN MEMNUNUM
TFF 3. Lig 1. Grubu değerlendiren Aydoslu, ?Grubumuz dengeli. Türkiye?nin her yerinden takım var. Karma bir grup fena değil hayırlı olsun. Gruptan memnunum. 3. grup biraz daha zor gibi bu sene 4 takım düşecek. 18 maç oynayacağız. Hayırlısı olur bizim için. Takımları tam detaylı biliyorum. Dengeli bir kura çekimi olmuş adil bir kura çekimi olmuş. Çarşamba Araklıspor ile bir maç yapacağız. Günde çift idman yapıyoruz. Sabah 09.00 akşam 17.30 da çalışıyoruz. Ufak tefek sakatlıklar var. Çocukların azmi iştiha beni keyiflendiriyor. Burayı verimli bir şekilde geçirmeyi istiyoruz. 16 idman 4 hazırlık maçı planlıyoruz? dedi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ