Fitne ve ayak oyunlarına dikkat!

Fitne ve ayak oyunlarına dikkat!

AV. MEHMET YILMAZER AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN´İN DİNAMİK ENERJİK BİR PROFİL ÇİZDİĞİNİ SÖYLEDİ

AV. MEHMET YILMAZER AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN´İN DİNAMİK ENERJİK BİR PROFİL ÇİZDİĞİNİ SÖYLEDİ

Fitne ve ayak oyunlarına dikkat!

Kırıkkale İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın görüştüğü altı kişiden birisi olan Av. Mehmet Yılmazer, Nuh Dağdelen´in göreve geldiği günden beri ?Ak Parti dava ahlakına uygun? çok verimli, kucaklayıcı, barışçıl, dinamik, enerjik bir çizgide başarılı bir il başkanı profili çizdiğini söyledi.

NUH DAĞDELEN KONGRE ÖNCESİ SÖYLEDİKLERİNİ KONGREYLE TAÇLANDIRDI

Yılmazer, Dağdelen´in bu çalışmalarını tek aday olarak girdiği Ak Parti kongresini başarıyla yöneterek taçlandırdığını belirtti. Dağdelen´in göreve geldiği ilk gün söylediği; ?Bizim için Allah rızası önceliklidir. Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Herkesin duasını almaya talibiz. Çok büyük sevapları işlemeye talip olduk. İnşallah bu dünyanın yanında öbür dünyayı da kazanmanın gayreti içerisinde olacağız. İnanmış olduğumuz değerleri en üst seviyeye taşıyacağız? şeklindeki sözlerini hatırlatan Yılmazer, ?Ben Sayın Nuh Dağdelen´in bu sözlerinden santim mertebesinde uzaklaşmayacağına eminim? dedi.

NUH DAĞDELEN´İ ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BEKLEYEN İKİ KONU ÇOK ÖNEMLİ

İl Başkanı Nuh Dağdelen´in iki konu üzerinde hassasiyetle durması gerektiğini belirten Yılmazer Nuh Dağdelen´i bekleyen iki şeyin olduğunu, bunlardan birincisinin çalışmalarının karşılığını göreceğimiz büyük başarılar olduğunu ikincisinin ise Dağdelen´e karşı girişilecek fitne tuzakları, başarısını gölgelemeye yönelik iftira girişimleri, küçük ayak oyunları olduğunu belirtti.

ÜLKEMİZ BÜYÜK FİTNELERLE, AYAK OYUNLARIYLA MÜCADELE EDİYOR

Yılmazer açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Ülkemiz nasıl büyük fitnelerle, uluslararası tuzaklarla, dünya ölçeğinde ayak oyunları ile mücadele ediyorsa, elbette Kırıkkale´miz ve Sayın Nuh Dağdelen de bundan payını alacaktır. Bu bizleri şaşırtmaz. Ancak Sayın Dağdelen Kırıkkale´mizden, bizlerden aldığı destek ile her türlü negatif girişimi bertaraf edecek siyasi tecrübeye, dava ahlakına, Müslüman imanına sahip bir isimdir.?

OLUMSUZLUKLARI KENDİME YAPILMIŞ SAYARIM

?Bu noktada Sayın Dağdelen´e karşı yapılacak her olumsuz girişimi kendime yapılmış sayarak il başkanımızın dün olduğu gibi bugün ve yarın da yanında olacağımı beyan ediyorum. Sayın Dağdelen´in İl Başkanlığı görevine atanması ile biten metal yorgunluğu dönemi, İl Başkanlığına seçilmesi ile yepyeni ve taze bir başlangıçla, güçlü bir dinamizmle devam edecektir.?

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız