Fit For Fun Spor Merkezi Kırıkkale´de

Fit For Fun Spor Merkezi Kırıkkale´de

"KIRIKKALE´DE OLMAKTAN MUTLUYUZ"

Fit For Fun Spor Merkezi Kırıkkale´de

Türkiye´nin çeşitli illerinde şubesi bulunan ve spor merkezleri arasında önde gelen Fit For Fun spor merkezi Kırıkkale´de hizmete girdi. Fabrikalar Mahallesi 25. Sokak Deva iş merkezinde açılan Fit For Fun spor merkezi Kırıkkale halkına en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

KIRIKKALE´DE OLMAKTAN MUTLUYUZ

Almanya´nın Dev spor merkezi Bursa, İzmir, Ankara´nın ardından Kırıkkale´de de geçtiğimiz günlerde açılışı yapıldı. Fabrikalar Mahallesi 25. Sokak Deva iş merkezinde açılan Fit For Fun spor alanında ilkleri yapmaya hazırlanıyor. Kırıkkale´de Spor merkezi ihtiyacını azaltmak amacıyla hizmet vermek istediklerini belirten İşletme sahibi Şenol Halıcı Kırıkkale´de olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

AYLIK 59 TL

Açılışta konuşma yapan İşletme sahibi Şenol Halıcı, ?Açılışa özel fiyatla Kırıkkale halkına hizmet vermeye başladık.   Aylık 59 TL gibi bir ücretle isteyen herkes spor merkezimizden yararlana bilir. Amacımız insanlara spora alışkanlığını kazandırmak. Bursa, İzmir, Ankara´nın ardından Kırıkkale´de hizmet vermeye başladık? dedi.

UZMAN EKİP

Halıcı yaptığı konuşmada, ?Sabah 09.00 ila akşam 22.00´a kadar hizmete açığız alanında uzman ekibimiz ile Kırıkkale´de farklı bir spor anlayışı ile hizmet vereceğiz. Spor merkezleri arasında şuanda Kırıkkale´de yapılmayanları yaparak hizmet vereceğiz.  Bize üye olan herkes değir illerde bulanan şubelerimizden de yararlana biliyorlar. İnşallah Kırıkkale´de başarılı çalışmalara imza atacağız? şeklinde konuştu. Halıcı´nın konuşmasının ardından ise açılış kurdelesi kesildi. Açılışa Kırıkkale iş dünyasından yoğun katılım oldu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ