Fırtına hayatı felç etti

Fırtına hayatı felç etti

Kırıkkale?de öğleden sonra etkili olan fırtına hayatı felç etti. Fırtınaya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ayakta durmakta güçlük çekerken, çok sayıda iş yerinin camı kırıldı. İşyeri tabelaları uçtu. Bazı araçlar uçan tabelalardan hasar gördü. Arpalık Ç

HER YER TOZ DUMAN OLDU
Öğleden sonra etkili olan fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı. Zafer Caddesi toz bulutuyla kaplanırken, belediyenin önünde park halinde duran aracın camına tahta düştü. Fırtınadan etkilenen vatandaşlar ayakta güçlükle durabilirken, bazı vatandaşlar ise tutunacak sabit cisim aradı. Fırtına sırasında kent merkezinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, tabelalar uçtu, ağaçlar yıkıldı. Zafer Caddesi?nde fırtına yüzünden büfenin önüne düşen cam şans eseri can ve mal kaybına neden olmadı. Öte yandan Kırıkkale Adliyesi bahçesindeki ağaç fırtına yüzünden devrildi.  Bu arada İl Müftülüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında açılan kermes çadırı fırtınanın etkisiyle uçtu. Kermesteki eşyalar fırtınaya kapılar sağa sola savruldu.
 
1 ÖLÜ 2 YARALI
Fırtına bir kadının ölümüne yol açtı. Kayseri karayolu üzerindeki Arpalık Çukuru mevkisinde cacık toplayan 51 yaşındaki Nazife Gümüş fırtınanın etkisiyle bir binanın çatısından kopan kalasların altında kalarak ağır yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan yaşlı kadın tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Osman Gazi Mahallesinde oturduğu öğrenilen kadının Arpalık Çukuru mevkisine cacık toplamaya gittiği öğrenildi. Kadının ölüm haberini duyan yakınları hastaneye gelerek sinir krizleri geçirdi. Bu arada Ahılı Çayı mevkisinde de çok sayıda ağaç devrildi. Öte yandan 2 vatandaş da fırtınadan dolayı hafif yaralandı. Elektrik ve telefon hatları koptu. Merkez ve İlçelerde fırtına hayatı tam anlamı ile felç etti.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ