Fırsat bu fırsat

Fırsat bu fırsat

SGK İL MÜDÜRÜ KARACAKOYUNLU PRİM BORÇLARININ SON ÖDEME TARİHİNİN 30 HAZİRAN OLDUĞUNU HATIRLATARAK UYARDI

SGK İL MÜDÜRÜ KARACAKOYUNLU PRİM BORÇLARININ SON ÖDEME TARİHİNİN 30 HAZİRAN OLDUĞUNU HATIRLATARAK UYARDI

Fırsat bu fırsat

7020 sayılı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. 30 Haziran´ın son gün olduğunu belirten İl Müdürü Veli Karacaköylü, ?prim borcu olan vatandaşlarımız zaman geçirmeden borçlarını ödeyerek kolaylıktan yararlanmalı? dedi.

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından 7020 sayılı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü, TSO Başkanı Ahmet Varlı, SMMMO Başkanı Ferman Aldemir ve çok sayıda mükellef katıldı.

SİGORTA VE TOPLULUK SİGORTASI

Kanun hakkında bilgi veren Müdür Karacaköylü, ?7020 sayılı kanun ile kurumumuz alacaklarının yeniden yapılandırılması olup, bu kanun kapsamında 01.03.2017 tarihinden önceki aylara ait olup, 31.08.2017 ve öncesinde tahakkuk ettiği halde ödenmemiş olan; sigorta primi, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi, (4/b1-b sigortalıları, 2016 yılı Şubat ayı ve öncesine ait) isteğe bağlı sigorta ve topluluk sigortası primi.?

KAPSAM DIŞINDAKİ BORÇLAR

?Emeklilik keseneği ve kurum karşılığı primi, idari para cezaları 31.08.2017 tarihine kadar tebliğ edilmiş olan damga vergisi, özel işlem vergisi ve eğitime katkı payı ile 31.03.2017 tarihinden önceki aylara ait olup 27.05.2017 ve öncesinde tahakkuk ettiği halde ödenmemiş olan asgari işçilik farkı rücu alacakları oluşturmaktadır. Bu kanun kapsamında giren borçlar sayılmış iken kapsam dışında kalan borçları da değerlendiriyor? dedi.

Haber Merkezi 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı