Firar etti, çaldı yakalandı

Firar etti, çaldı yakalandı

Kırşehir Açık Cezaevi`nden 9 ay önce firar ettikten sonra Kırıkkale`de çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen 31 yaşındaki Burhan Ö. Özel Harekât polisinin de katıldığı operasyonla Ankara`da yakalandı. Kırıkkale`ye getirilen Burhan Ö.`n

ÖZEL HAREKÂT POLİSİ YAKALADI

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, son aylarda kent merkezi ve ilçelerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili soruşturma başlattı. Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu, şüphelinin 2012 yılının Kasım ayında Kırşehir Açık Cezaevi`nden firar eden ve emniyette çeşitli suçlardan 53 kaydı bulunan Burhan Ö. olduğu ve Ankara`da yaşadığını belirledi. Polis ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı`ndan alınan izinle Özel Harekât polisinin de katıldığı operasyonla Burhan Ö.`yü Ankara`nın Altındağ ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi`ndeki evinde yakaladı.

EŞİ VE BABASI DA GÖZALTINDA
Şüphelinin evinde yapılan aramada ise biri kurusıkı 3 tabanca, 100 fişek, çeşitli ziynet eşyası, elektronik malzeme, para ve çeşitli eşyalar bulundu. Gözaltına alınan şüphelinin, Kırıkkale`nin Yahşihan ilçesinde hırsızlık amacıyla girdiği bir evin sahibini bıçakla yaraladığı, yaklaşık 3 yıl önce de hırsızlık olayı ile ilgili arandığı sırada polise silahla ateş ettiği belirlendi. Kırıkkale`ye getirilen Burhan Ö.`nün Emniyet Müdürlüğü önünde taşkınlık yapan eşi ve babası da gözaltına alındı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama