Final Okullarında “Bursluluk Sınavı”Heyecanı!

Final Okullarında “Bursluluk Sınavı”Heyecanı!

Final Okullarında 17-18 Şubat tarihinde bursluluk sınavı yapıldı. 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik olarak düzenlenen bursluluk sınavına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

%100 BURS İMKANI

Okulun verdiği eğitimin en üst seviyede olduğunu bilen Kırıkkale halkı, sınav sonucunda öğrencilere %100 burs imkanının da sağlanacağı bu fırsatı kaçırmamak için okulda hazır bulundu. 17 ve 18 Şubat olmak üzere dört oturumda gerçekleştirilen sınava 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıflarda eğitim gören öğrenciler katıldı. Eğitim ve öğretim alanında “Hem yaşam, hem sınav başarısı için!” parolasını benimseyen Final Okulları, yaptığı bursluluk sınavıyla il genelinde büyük ses getirdi.

Final Okullarına öğrenci ve velilerin ilgisinin üst seviyede olduğuna işaret eden Final Okulları Okul Müdürü Osman SÖĞÜT: “Verdiği eğitim-öğretim ve sosyal faaliyetleriyle her zaman gözde olan Final Okulları, Kırıkkale’de kurulduğu günden bugüne bir marka olmayı başardı. Kırıkkale’nin velileri okulumuzun başarısına duyarsız kalmadı. Kırıkkale halkına yoğun ilgisinden dolayı ‘Final’ ailesi olarak teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Okul müdürü SÖĞÜT, öğrencileri içeri almadan önce yaptığı konuşmada ayrıca ”Biz bugün ve 43 yıldır burada siz değerli öğrencilerimize daha iyi ve daha nezih bir eğitim vermek için varız. Bizler Final Okulları olarak çok büyük bir aileyiz ve bu ailenin fertlerini de en güzel yerlerde görmek en büyük amacımızdır. Sizleri de bu büyük ailenin bir ferdi olmaya bekliyoruz. Hepinize teşekkür ederim.” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız