FİMA?nın ayrıcalığını fark ediliyor

FİMA?nın ayrıcalığını fark ediliyor

Kısa bir sürede ülke genelinde hızla yayılmaya başlayan FİMA Kitap 6. şubesini Kırıkkale de hizmette başladı. Yüzlerce çeşit ürünle sektörde kendini gösteren FİMA yaptığı yeni çalışmalarla halkın beğenisini kazanıyor. Kitap, kırtasiye, dergi ve oyuncak re

TSE?ye UYGUN

Sektörde farklılığını hissettiren FİMA, Turgut Reis Caddesinde hizmet vermeye devam ediyor. Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil sloganıyla hareket eden FİMA, sağlık açısında insanlara hitap ediyor. Sattığı ürünlerin tamamı Türk Standartları Enstitüsü onayı bulunuyor. Önce sağlık diyen FİMA, sattığı ürünlerinde çocukların sağlığını etkileyecek mamulleri tezgahına koymuyor.  

HIZLA BÜYÜYORLAR

FİMA yetkileri yaptığı açıklamada, ?Kurulduğumuz günden bu yana; kaliteli, yüksek fayda sağlayan ürün gruplarıyla firmamız gün geçtikçe hızlanan ilerlemesine devam ediyor. Bizler bugün olduğu gibi gelecekte de aynı heyecanla yükselişe devam edeceğimize inanıyoruz. Değişken tüketim alışkanlıklarının yanı sıra, kırtasiye sektöründeki çeşitlilik bizim; işimizde organize olmamızı, yaptığımız işi daha iyi yapmamızı kendimizi daha fazla geliştirmemizi sağladı.? dedi.

ÖNCE İNSAN 

Yetkililer, ?Biz 2005 yılından bu yana Kırtasiye Sektörüne ithalat kimliği ile giren, yenilikçi, gelişime dayalı, kaliteli, ilkeli hizmet politikasını vazgeçilmez unsuru olarak kendine adapte etmiş 50 kişilik kadrosuyla kullanıcıların ihtiyaçlarını en kaliteli bir biçimde karşılarken satıcısına maksimum kar sunan çok yönlü ve dinamik bir şirketiz.? diye konuştu.

YÜZDE YÜZ GARANTİ

Konuşmasına devam eden yetkililer, ?Yüzde 100 memnuniyet garantisi verirken, ambalaj, dizayn, ürün kalitesi ve satış sonrası desteklerimizle rafınızda 10 kat artı değerle müşterilerinize, bizimle memnuniyet yaşatırsınız. Biz işyerinizi gereksiz işgal etmemesi için ürünlerimizin her birinde yenilikçi son trendleri takip ediyoruz. Bütün ürünlerimizde tüketici odaklı çözümler geliştiriyoruz. Biz satıcısına maksimum kar sunuyoruz. Evet; geliştirdiğimiz reklam, tanıtım ve diğer pazarlama aktiviteleri ile ekonomik olan tüm ürünlerimizin raf değerini arttırıp sizlere yüksek karlı iş birliği sunuyoruz. Güven`in; profesyonel adımlarla geliştirilmiş sonuç odaklı icraatların neticesinde gerçekleştiğini biliyoruz ve sizi FİMA`nın dinamik ekibiyle tanışmaya davet ediyoruz.? şeklinde konuştu.  



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım