Fikstür bugün çekiliyor

Fikstür bugün çekiliyor

2013-2014 Sezonu Bölgesel Amatör Lig fikstürü 14 Ağustos 2013 Çarşamba günü (Bugün) saat 14.00`te İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi`nde çekilecek.

EŞLEŞMELER BELLİ OLACAK

11 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekiminde öncelikle, İzmir`den katılan 6 takımın 7. ve 8. grupların hangisinde yer alacakları ile İstanbul`dan katılacak 11 takımın 9, 10 ve 11. gruplardan hangisinde yer alacakları belirlenecek. Ardından tüm grupların fikstür çekimi gerçekleştirilecek. MKE Kırıkkalespor’un mücadele edeceği 6’ncı grupta da sezon eşleşmeleri belli olacak. MKE Kırıkkalespor ilk maçını iç sahada oynamak ve sezonu taraftarının önünde açmak istiyor.

FİKSTÜR ÖNEMLİ

Konu hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Metin Karakuş, “Elbette sezonu iç sahada açmak isteriz. Kura çekimini yerinde takip edeceğiz. Grubumuzda geçen sezondan tanıdığımız ve yeni ekipler var. 3’üncü ligden geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’e düşmüş ekipler var. Fikstür için tek istediğimiz sezonu iç sahada açmak. Tabii ki diğer rakiplerimizle nerede ve ne zaman karşılaşacağımız önemli. Fikstürün önemi son haftalar daha da hissediliyor. Takımımız için nasıl iyi olacaksa inşallah onu çekeriz” dedi.

GEÇ KALINDI

Karakuş transfer çalışmaları hakkında ise; “Transfer komitemiz iç ve dış transfer görüşmelerini neticelendirmek üzere. En kısa sürede transfer çalışmalarını bitirip, takımı top başı yapmayı istiyoruz. Zaten kongre süreci ve belirsizlikler nedeniyle epeyce geç kalındı. Önümüzde Türkiye Kupası maçı var. Bu maça hazırlıkların biran önce başlaması için elimizden geleni yapacağız.

AMATÖR KULÜPLERLE GÖRÜŞME

Şehrimizin amatör kulüplerinde yer alan yetenekli futbolcuların da listesi üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Tüm şehir ve tüm spor kamuoyu MKE Kırıkkalespor’a destek vermeli ki, oluşturacağımız en iyi kadroyu bir an önce somut hale getirip çalışmalara başlamalıyız. Öte yandan şehir dışında oynayan Kırıkkaleli futbolcularımızla da görüşme halindeyiz. Takımız için hayırlısı olsun” dedi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ