Fikirleri daima bize ışık olacak

Fikirleri daima bize ışık olacak

´ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNİN YILMAZ SAVUNUCUSUYDU´

´ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNİN YILMAZ SAVUNUCUSUYDU´

Fikirleri daima bize ışık olacak

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu´nun ölümünün 25´nci yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada Mumcu´nun fikirlerinin aynı tazelikle korunduğunu belirterek ?Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız? dedi.

KATLEDİLİŞİNİN ÜZERİNDEN 25 YIL GEÇTİ

Önal, Kalpaksız Kuvayı Milliyeci, aydın, gazeteci emekten, eşitlikten, aydınlanmadan, bağımsızlıktan yana özgür ve bağımsız Türkiye sevdalısı, laik ve demokratik Cumhuriyetin, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu Uğur Mumcu´nun katledilişinin üzerinden 25 yıl geçtiğini söyledi.

´YOLSUZLUĞUN VE KİRLİ İLİŞKİLERİN ÜZERİNE KORKUSUZCA GİDEREK...´

Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Türkiye üzerinde oynanan oyunları kalemiyle açığa çıkarmaktan çekinmeyen Uğur Mumcu, araştırmacı gazeteciliğiyle karanlığın, yolsuzluğun ve kirli ilişkilerin üzerine korkusuzca giderek bizler için aydınlık ve tertemiz bir yol çizmiştir.
Uğur Mumcu ve onun nezdinde tüm gazeteci ve yazarlarımız, kalemi ile karanlığa ışık tutan birer kalemdiler. Ve bu nedenledir ki, aydınlığa tahammülü olamayacak karanlık güçlerin soğuk nefesi sürekli enselerindedir.

´UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ´

Bu duygu ve düşüncelerle, başarılı çalışmalarıyla Türk halkında derin izler bırakan yurtsever, cesur ve aydınlık kalem, Cumhuriyeti, bağımsızlığı, özgürlüğü ve hukukun üstünlüğünü savunan Uğur Mumcu´yu 25. ölüm yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyorum. Uğur Mumcu´yu hiç bir zaman unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.?

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı