FİKİRKALE OKUL İDARECİ BULUŞMALARI BAŞLADI

FİKİRKALE OKUL İDARECİ BULUŞMALARI BAŞLADI

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi başkanlığında “Fikirkale Okul idareci Buluşma” programı başladı.

Kırıkkale'de Fikirkale Okul idareci Buluşmaları başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi başkanlığında yapılan toplantılarda okulların 2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde gerçekleştirdiği çalışmalar değerlendiriliyor. Okulların yaptığı çalışmalar tek tek değerlendirilirken, başarı performansları da değerlendiriliyor. Bu çalışmaların eğitimdeki başarı çıtasını bir tık daha yukarı taşınması hedefleniyor.

Diğer taraftan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’nin “Biz ekip olarak bu işe sevdalıyız” cümlesiyle başlayan sosyal medya paylaşımı eğitim camiası çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Eğitim Günleri kapsamında yapılan sosyal medya paylaşımlarına kentin tüm eğitim kurumlarında görev yapan kurum yönetici ve çalışanları ile öğretmenler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi’nin “Biz ekip olarak bu işe sevdalıyız” paylamışımı ile start alan etiketlemeye eğitim camiasından binlerce desteğin yanı sıra siyaset camiasından da destek geldi”

 “Öğrencilerin başarı ve becerilerini her fırsatta yükseltmek için seferber olan Kırıkkale Milli Eğitim, hazırlanan ve halen uygulanmakta olan projeler sayesinde zirve yolculuğuna devam ediyor. Paylaşımlardaki “Kırıkkale her şeye değer, her şey Kırıkkale eğitimi için, Biz Kırıkkale’yiz, Biz öğretmeniz. Biz bu memleketin sevdalılarıyız. Biz, memleket için kim var denildiğinde ‘biz varız’ diye haykıranlarız. Biz büyük bir aileyiz. Uzaklık bizim için eğitime engel değildir. Hayallerimiz dünyayı sardı. Biz hep hazırız. Yüzler gülerse gelecek mutluluk demektir" ifadelerine yer verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ