Fikir ve hizmet partisiyiz

Fikir ve hizmet partisiyiz

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay partisinin İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, AK Parti`nin fikir ve hizmet partisi olduğunu belirterek, Ak Parti`nin konjonktürel siyaset yapmadığını kaydetti.

10 YILDIR İKTİDARIZ

AK Parti?nin 10 yıldır iktidarda olduğunu ifade eden Atalay, şöyle konuştu, ?Ak Parti, önümüzdeki 11 yıla yani 2023`e sanki yeni siyasete başlıyor gibi hedefler koyuyor. Türkiye`de bizim daha çok sözümüz ve yapacağımız var. Yaptığımız kongreler de bunun mesajını veriyor. Teşkilat mensuplarımızın birbiriyle kaynaşması, bütünlüğü bizim için çok önemli. Hepimizin bir arada bu değerleri ve hedefleri paylaşmamız önemli. Biz emin adımlarla, özgüvenle geleceğe doğru yürüyeceğiz. Bizde yorulma yok. Öyle yapacaklarımızın bitmesi söz konusu değil. Çok şey yaptık ama Türkiye`nin daha çok işi var.?

2023 VİZYONUMUZ

?Geleceğe doğru bu fedakarlık ve birlik içinde devam edeceğiz. Hep ifade ediyorum, teşkilatlarımız bizim can damarımız. Gerçekten Ak Parti`nin en büyük zenginliği ve avantajı bu. Dünyada böyle bir parti yok. Bu kadar üyesi olan, ciddi teşkilatı olan? dedi. Ak Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkaleli Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, belediye başkanları ile partililer katıldı.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı