Fideler TAR VAK’tan

Fideler TAR VAK’tan

GEÇTE OLSA SEBZE SEZONU AÇILDI. BAHÇELER ŞENLENDİ

Havaların ısınmasıyla birlikte üreticiler de bağ bahçe işlerine hız verdi. Sebze yetiştiricileri fide ihtiyaçlarını karşılamak için Tar Vak’ı tercih ediyor.

KIRIKKALE’NİN ESKİ BAYİSİ

Kırıkkale’nin ilk ve en eski Bitki Koruma Ürünleri Bayisi olan Tar Vak’ta her türlü bitki koruma ürünleri ilaç ve malzemenin yanısıra öncelikle domates, biber, patlıcan gibi mevsim sebzelerinin garantili fide satışlarına başlandı. Ziraat Mühendisi gözetiminde Amasya ve çevresinden getirilen fideler üreticilerle buluşturuluyor. İstenmesi halirde toplu sipariş alınıyor.

İSTENİRSE DANIŞMANLIK YAPILIYOR

Kırıkkale’nin ilk ve en eski Bitki Koruma Ürünleri Bayisi olan Tar Vak’ta ayrıca tüm tarım sürünlerinin yanısıra zirai ilaç, meyve fidanı, tohum ve her türlü sebze fidesi üreticilerin tercihine sunuluyor. Fide sezonu dolayısıyla şu günlerde ağırlıklı olarak sebze fidesi satışları sürüyor. Sezonun başlangıcının bayrama denk gelmesi dolayısıyla önlem alan Tar Vak bayram tatili süresince fide satışlarının sürdüreceğini belirten şirket sahibi Suna Andıran üreticilerin madur olmaması için böyle bir karar aldıklarını söyledi     



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız