Fidan şenliği düzenlendi

Fidan şenliği düzenlendi

Karakeçili İmam Hatip Lisesi tarafından fidan dikme şenliği düzenlendi. Fidan dikimine Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, İlçe Jandarma Komutanı Ferhat çağlayan, İlçe Emniyet Amiri Ali Aydın, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Öztürk, Gıda Tarım ve Hayvancı

AĞAÇ DİKİMİ SEVGİSİ
İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Yargın ağaç dikmenin öneminden bahsederek, Kırıkkale Orman İşletmesinden temin ettikleri çam fidanlarının bir şenlik havası içerisinde dikileceğini ifade ederek yetkililere teşekkür etti.İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından dini musikiden ilahiler söylendi, ağaç dikimi ve sevgisi hakkında şiirler okundu, hadisler dile getirildi.

FİDAN KAMPANYASI BAŞLATILDI
Kırıkkale Orman İşletmesi Şefi Mustafa Pekdemir fidanların nasıl dikilmesi gerektiği hakkında bilgi verdi. Okullardan talep olduğu takdirde fidan temin edileceği, kuraklığın olduğu bu günlerde ormanın öneminin artığını dile getirdi. Pekdemir Kaymakamlık ile iş birliği yapılarak her eve bir fidan kampanyası başlatılacağı ifade etti.Törenin ardından okul bahçesine geçilerek, kamu kurumu yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ