Fidan neden hâlâ görevinin başında?

Fidan neden hâlâ görevinin başında?

GÖÇER´DEN DAVUTOĞLU´NA KRİTİK SORULAR

Fidan neden hâlâ görevinin başında?

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, MİT ve Hakan Fidan hakkında soru önergesi verdi. 

DAVUTOĞLU´NA KRİTİK SORULAR

Meclise verdiği soru önergesinde yer alan soruların Başbakan Davutoğlu tarafından cevaplandırılmasını isteyen Göçer, ?Türkiye, gün geçmiyor ki yeni bir terör saldırısı ile sarsılmasın. Önergenin verildiği 07 Eylül 2015 tarihi itibarıyla Hakkâri Yüksekova Dağlıca Bölgesinde askerlerimize ağır silahlarla saldırı düzenlenmiş ve çok sayıda askerimizin şehit düştüğü, yaralıların Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldığı söylenmektedir? ifadelerini kullandığı soru önergesinde şu sorulara yer verdi:

DAHA ÖNEMLİ BİR GÖREVİ Mİ VARDI?

?Dağlıca´da nasıl oluyor da askerlerimiz kalabalık bir grupla ve ağır silahlarla baskına uğrayabiliyorlar? Sözü edilen teröristlerin ve ağır silahların taşınması esnasında MİT hangi görevi ifa etmekteydi? MİT´in bölgede ifa ettiği daha önemli bir görev mi vardı??

NEDEN HÂLÂ GÖREVİNİN BAŞINDADIR?

?Görev süresi boyunca bölgede onca olayın yaşanmasına ve ardı ardına şehitlerimizin gelmesine rağmen Hakan Fidan neden hâlâ görevinin başındadır??

PARTİNİZDEN ADAY ADAYI OLMASIYLA İLGİSİ VAR MI?

?Sn. Fidan´ın hâlâ görevde olmasının partinizden milletvekili aday adayı olmasıyla bir ilgisi var mıdır? Yoksa Fidan´ı başarı olduğu için mi görevinin başında tutuyorsunuz? Fidan´ın istifasını ya da görevden uzaklaştırılmasını istemenize hangi olay neden olacaktır??



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ