FETÖ´nün okul hissedarları davası ileri tarihe ertelendi

FETÖ´nün okul hissedarları davası ileri tarihe ertelendi

TERÖRE FİNANS SUÇLAMASI

FETÖ´nün okul hissedarları davası ileri tarihe ertelendi

Kırıkkale´de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında haklarında dava açılan örgütün okul hissedarlarından 1´i tutuklu 15 sanığın yargılanmasına devam edildi.

TERÖRE FİNANS SUÇLAMASI

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "silahlı terör örgütüne üye olmak ve terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet" suçlamasıyla haklarında dava açılan tutuklu sanık O.A. ile tutuksuz sanıklar S.Ö, A.P, A.Ş, A.Y, E.U, E.D, H.A, H.L, İ.K, M.A, M.S.D, Ş.Ö, T.Ç, R.K. ile avukatları hazır bulundu.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Tutuklu sanık O.A. "ByLock" kullanmadığını ve raporlarda hata olabileceğini iddia ederek, tahliyesini istedi. Tutuksuz sanık M.S.D. ise çocuklarının sınav hazırlığı için bir dönem Zaman Gazetesine abone olduğunu öne sürerek, beraatını talep etti. Bir diğer tutuksuz sanık A.P. de önceki savunmalarını tekrar ederek, bu aşamada söyleyeceği yeni bir şeyin olmadığını belirtti. Cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanığın tahliyesine karar vererek, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı 15 Mart 2018 tarihine erteledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ