FETÖ´nün Bankası faiz almadığı için para yatırmış

FETÖ´nün Bankası faiz almadığı için para yatırmış

"FAİZSİZ OLDUĞU İÇİN TERCİH ETTİM"

FETÖ´nün Bankası faiz almadığı için para yatırmış

Kırıkkale´de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

DURUŞMA İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Örgüt üyeliği suçlamasıyla yargılanan E.A. savunmasında, önceki beyanlarını tekrarladığını belirterek, "ByLock" programını cep telefonuna yüklemediğini ve kullanmadığını iddia etti. Ö.Ç´nin nerede olduğunu bilmediğini ve kendisiyle görüşmediğini ileri süren E.A, bu kişiyle nezarette tanıştığını söyledi. Mahkeme heyeti, Ö.Ç. hakkında yakalama kararı vererek, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

FAİZSİZ OLDUĞU İÇİN TERCİH ETTİM

Aynı mahkemedeki diğer duruşmaya ise tutuksuz sanık eski AFAD çalışanı H.F. katıldı. Sanıklardan H.F, savunmasında, Bank Asya´daki hesabına ilişkin, sattığı aracın parasının bir kısmını bankaya yatırdığını ileri sürdü. Sanık H.F, özellikle bu bankaya gidip para yatırmadığını öne sürerek, "Faizsiz olduğu için tercih etmiş olabilirim. Zaten kısa süreli yatırdım. 2015 yılında yatırdım, 3 ay sonra çektim.?

SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM

?Ufuk Bayındır-Sen´e üye oldum. Bu sendikanın FETÖ´yle bağlantılı olduğunu bilmiyordum. Gazete üyeliğimi 17-25 Aralık sürecinden sonra iptal ettirdim. Suçlamaları kabul etmiyorum" diye konuştu. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ