FETÖ´nün askeri ayağına operasyon

FETÖ´nün askeri ayağına operasyon

16 SANIĞIN SORGULAMASI TAMAMLANDI

FETÖ´nün askeri ayağına operasyon

Kırıkkale´nin de aralarında bulunduğu 14 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´nın askeri ayağına yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 16 zanlıdan biri tutuklandı.

16 SANIĞIN SORGULAMASI TAMAMLANDI

Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 16 zanlının savcılık sorguları tamamlandı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Ankara´da görevli astsubay başçavuş M.A.Y. tutuklandı, 15 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi.

FİRARİLER İÇİN YAKALAMA KARARI

Niğde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin koordinesinde, Niğde merkezli İstanbul, Ankara, Balıkesir, Şanlıurfa, Kayseri, Nevşehir, Diyarbakır, Giresun, Bursa, Karabük, Yalova, Hatay ve Kırıkkale´de düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 22 zanlıdan 20´si gözaltına alınmıştı. Zanlılardan 2´si emniyetteki işlemlerinin ardından salıverilmiş, 2´si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Firari 2 kişinin yakalanması çalışmalarına ise devam ediliyor.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ