FETÖ´cü sanıklar hâkim karşısına çıktı

FETÖ´cü sanıklar hâkim karşısına çıktı

FETÖ, TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLMİŞ!

FETÖ´cü sanıklar hâkim karşısına çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında açılan 3 ayrı davada 3´ü tutuklu 4 sanık, hâkim karşısına çıkarıldı.

TUTUKLU POLİS MEMURLARI

Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesi´ndeki ilk duruşmada, tutuklu sanık polis memuru Duran E. ile tutuksuz yargılanan polis memuru Ekrem D. ve avukatları hazır bulundu.

ÖRGÜTE ÜYE OLMAK SUÇLAMASI

"FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak ve örgüt yöneticiliği" suçlamasıyla yargılanan sanıklardan Duran E. savunmasında FETÖ üyesi olmadığını ve "ByLock" kullanmadığını öne sürerek, tahliyesini talep etti.

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLMİŞ!

Duran E´nin tutukluluk halinin devamına karar verilerek, duruşma ertelendi.
Başka bir davada aynı suçlamayla tutuklu yargılanan Komiser Yardımcısı Ali Osman Ö, FETÖ´yü terör örgütü olarak kabul ettiğini, hiçbir terör örgütüyle ilişkisi olmadığını ve "ByLock" kullanmadığını savunarak, beraatını istedi.

MAHKEME İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Ali Osman Ö´nün tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi. Diğer bir davada aynı suçlamayla yargılanan tutuklu sanık öğretmen Muharrem Ç. de hakkındaki suçlamaları reddetti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ