FETÖ´cü askerler Tutuklandı

FETÖ´cü askerler Tutuklandı

Bayburt merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sonucunda Emniyet Güçleri Tarafından içerisinde Kırıkkale´den de bir kişinin göz altına alındığı, 8 farklı şehird

14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar kapsamında önceki gün gece Bayburt 4. Motorlu Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı´nda darbe hazırlığı içerisinde bulunan ve darbenin gerçekleşmesi halinde Bayburt Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı gibi kritik öneme haiz kamu kurum ve kuruluşlarını ele geçirme planlarında bulunduğu tespit edilen 2 binbaşı, 4 yüzbaşı, 1 albay, 4 astsubay ve 3 uzman çavuş olmak üzere toplam 14 muvazzaf asker için gözaltı kararı çıkarıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Bayburt, Ankara, Denizli, Kırıkkale, Tekirdağ, Eskişehir, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, Bayburt´ta 2, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nde 3, Ankara´da 3, İstanbul´da 2, Denizli, Kırıkkale, Tekirdağ ve Eskişehir´de ise birer kişi gözaltına alınarak, Bayburt Emniyet Müdürlüğü´ne getirildi. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 kişiden 9´u tutuklanırken, 1 yüzbaşı adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Gözaltına alınan 1 albay, 1 binbaşı ve 2 yüzbaşının emniyetteki işlemleri devam ediyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ