FETÖ´cü akademisyen ve memurlara ceza yağdı

FETÖ´cü akademisyen ve memurlara ceza yağdı

3 SANIK BERAAT ETTİ

3 SANIK BERAAT ETTİ

FETÖ´cü akademisyen ve memurlara ceza yağdı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında yargılanan, Kırıkkale Üniversitesinin eski akademik ve idari 11 personeli, 6 yıl 3 ay ila 8 yıl 2 ay 22 gün arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

DURUŞMAYA AVUKATLARIYLA KATILDILAR

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yargılanan tutuklu sanıklar Abdülsamet Arık, Fatih Sultan Bilmen, Yakup Genç, Bayram Güner, Hasan Yurtseven, Murat Çağlaroğlu, Selim Eraslan, Enes Tan, Fedai Yılmaz, Ayşe Gül Mamak, Ahmet A, Eyüp K, Serhat D. ve tutuksuz sanık Bülent Ç. ile avukatları salonda hazır bulundu. Firari, Leyla Durmaz ise mahkemeye katılmadı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ, BERAATINI İSTEDİ

Tutuklu sanık Tan, FETÖ üyesi olmadığını ve talimatla bankaya para yatırmadığını iddia etti. Diğer sanıklar da silahlı terör örgütü üyeliği iddiasını kabul etmediklerini belirterek beraatlarını istedi.

SANIKLAR HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mahkeme heyeti, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan Arık´a 7 yıl 8 ay 15 gün, Bilmen´e 7 yıl 11 ay, Genç´e 6 yıl 10 ay 15 gün, Güner´e 8 yıl 2 ay 22 gün, Yurtseven´e 7 yıl 6 ay, Çağlaroğlu´na 7 yıl 1 ay, Eraslan´a 6 yıl 3 ay, Tan´a 6 yıl 9 ay 7 gün, Yılmaz´a 7 yıl 1 ay, Mamak´a 7 yıl 6 ay ve firari Durmaz´a 7 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verdi. Dosyaları tefrik edilen sanıklar Ahmet A, Serhat D, Eyüp K. ve Bülent Ç. tahliye edildi.

HABER MERKEZİ



birol varol
18.07.2018 15:34:18
Fetöcü akademisyen,chp danışmanı Deniz Altınbaş. Fetöden kapatılan turgut özal üniversitesinden chp genel merkeze transfer olan bu kadın menfaati için herşeyi yapar,dini imanı paradır.Genel başkan yardımcısı (halkla ilişkilerden sorumlu) yanında danışman olarak çalışmıştır. Geçmişi akademisyen olmaya uygun olmadığı için doktor ve doçent olmak hatta üniversitelerde işe girmek için önüne gelenle olmuş ve nitekim 4-5 üniversiteye girmiş fakat tek kendini akıllı olduğunu sanması ve kadınlığını kullanmanın da bir sınırı olması sonucu hepsinden atılmıştır.Daha sonra turgut özal üniversitesi işe girerek fetöcülere yanaşmış şansına ora da kapatılınca hemen chpdeki fetöcülere yanaşmıştır çok geçmeden deşifre olunca ordan da atılmıştır.Şu aralar fetö için para transferi yapmaktadır,gerek lojistik firmaları gerekse de uluslararası nakliyatcılar aracılığıyla.Kamufle elemandır dikkat edilmesi gereklidir,doğru dürüst çalışmamış olmasına rağmen kara para akladığı için üzerine çok mal vardır.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ