FETÖ´cü 8 kişi tutuklandı

FETÖ´cü 8 kişi tutuklandı

HÂKİM KARŞISINA ÇIKARILDILAR

FETÖ´cü 8 kişi tutuklandı

Sivas merkezli aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu 18 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden, 8´i daha tutuklandı.

HÂKİM KARŞISINA ÇIKARILDILAR

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Sivas merkezli 18 ilde örgütün "ışık evleri"ne yönelik operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden, 8´i daha tutuklandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 8 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

IŞIK EVLERİ OPERASYONU

Böylece tutuklu sayısı 17´ye yükseldi. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün "ışık evleri" olarak bilinen erkek öğrenci evlerinin üst düzey sorumlularına yönelik 16 Şubat´ta Sivas merkezli 18 ilde 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş, hakkında gözaltı kararı bulunan 28 kişiden 21´i yakalanmıştı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İşlemleri tamamlanarak daha önce adliyeye sevk edilen 9 kişi tutuklanırken, 3 zanlı adli kontrol kararıyla serbest bırakılmış, 1 kişi ise savcılıktan salıverilmişti.  Firari 7 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ