FETÖ´cü 58 sanık hâkim karşısında

FETÖ´cü 58 sanık hâkim karşısında

ARALARINDA EMNİYET İMAMININ DA BULUNDUĞU ZANLILAR ADLİYEDE

ARALARINDA EMNİYET İMAMININ DA BULUNDUĞU ZANLILAR ADLİYEDE

FETÖ´cü 58 sanık hâkim karşısında

Eski emniyet müdür yardımcıları ve Emniyet İmamının da aralarında bulunduğu 43´ü tutuklu, 15´i tutuksuz 58 sanık ile 6´sı firari sanıkların yargılanmasına başlandı.

ARALARINDA EMNİYET MÜDÜR YARDIMCILARI DA VAR

Kırıkkale´de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında eski emniyet müdür yardımcıları ve Emniyet İmamının da bulunduğu 43´ü tutuklu, 6´sı firari 64 sanığın yargılanmasına başlandı.

DURUŞMA, SANIKLARIN KİMLİK KONTROLÜNDEN SONRA BAŞLADI

Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, 43´ü tutuklu, 15´i tutuksuz 58 sanık ile avukatları hazır bulundu. Kimlik kontrolleri öncesinde sanıklara iddianamenin ellerine ulaşıp ulaşmadığını soran mahkeme başkanı, tutuklu sanık Hasan T. ile tutuksuz sanık Haşim E´nin Kırıkkale´de bir suç işlemediklerini, bu nedenle yetkisizlik kararı vermeyi düşündüklerini belirterek, sanıklara nerede yargılanmak istediklerini sordu.

AĞIRLIKLI OLARAK BYLOCK´U KULLANMAK SUÇLAMALARI

Sanıklar da kararı mahkeme heyetine bıraktı. Kimlik kontrollerinin ardından duruşmada, "FETÖ/PDY´ye üye olmak ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock´u kullanmak" suçlamalarıyla yargılanan aralarında eski emniyet müdür yardımcıları ve Emniyet İmamının da yer aldığı sanıkların savunmaları alınmaya başlandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ