FETÖ temizliğini en iyi biz yaptık

FETÖ temizliğini en iyi biz yaptık

EMNİYET MÜDÜRÜ MAHMUT ÇORUMLU GÖREVE BAŞLAYIŞININ BİRİNCİ YILINI DEĞERLENDİRDİ

EMNİYET MÜDÜRÜ MAHMUT ÇORUMLU GÖREVE BAŞLAYIŞININ BİRİNCİ YILINI DEĞERLENDİRDİ

FETÖ temizliğini en iyi biz yaptık

Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, göreve başlamasının birinci yılında Polis evinde basın mensupları ile bir araya geldi. Çorumlu Son bir yıl içinde uyuşturucu dan 604 kişiye işlem yapıldığını ve 108 kişi tutuklandığını söyledi. Çorumlu ayrıca FETÖ konusunda örgütle mücadelede başarılı olduklarını söyledi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Emniyet Müdür yardımcılarının da katıldığı değerlendirme toplantısında Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, ?Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü olarak nüfus oranına göre Türkiye´de uyuşturucuyla mücadelede en başarılı illerden birisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Narkotik suçlarla mücadele ekiplerimiz yaptıkları çalışmalar sonunda bu ana kadar 604 kişiye uyuşturucudan işlem yapıldı ve 108 kişi tutuklanarak ceza evlerine gönderildi. Kısa zamanda uyuşturucunun kökünü kazıyacağız? dedi.

DÜĞÜNLERDE SİLAH SIKMA HADİSESİ

2017 yılı içinde Kırıkkale de 98 düğün de 126 silah ele geçirildiğini düğünlerde 8 kişinin yaralandığını belirten Çorumlu silah konusunda da halkın mutlu günlerini mutsuzluğa çevirmemeleri konusunda uyarılar yaptıklarını kaydetti.

FETÖ İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Çorumlu Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Kırıkkale il hudutları içinde 874 kişi hakkında soruşturma yapıldığını belirterek ayrıca kurum içinde de örgüte yönelik ciddi mücadele edildiğini söyledi. Örgütle mücadele kapsamında turum içinden ihraç edilenler ve açığa alınanların olduğunu söyledi.

TRAFİKTE ASAYİŞİ SAĞLADIK

Emniyet Müdürü Çorumlu, Kırıkkale İl hudutları içinde Polis ve Jandarma olarak yapılan uygulamalarda 100 bin 470 araç ve 221 Bin 923 kişinin kontrol edildiğini, yapılan aramalarda 175 aranan kişinin yakalandığı sözlerine ekleyerek ?Kırıkkale olarak her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içindeki çalışmalarımızın semeresini görmek için çıktığımız yolda başarılı olacağız. Tüm suçlular Adalet önüne çıkarılacaktır. Halkımızın huzurunu bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir? diye konuştu.

HABER: ERHAN GÖGEM



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ