FETÖ evinde kalmış, sorumluluk almamış!

FETÖ evinde kalmış, sorumluluk almamış!

TANIKLARI TANIMADIĞINI SÖYLEDİ

FETÖ evinde kalmış, sorumluluk almamış!

Kırıkkale´de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 3´ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.

ÖRGÜTE ÜYE OLMA SUÇLAMASI

Kırıkkale 2. Ağır Ceza Mahkemesinde ayrı ayrı görülen duruşmalarda, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklu M.A.P. ve L.Ş. ile tutuksuz F.P. hazır bulundu, tutuklu yargılanan M.K. ise Samsun´dan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile salona bağlandı.

TANIKLARI TANIMADIĞINI SÖYLEDİ

M.K. savunmasında, tanıkları tanımadığını, bu nedenle beyanlarına katılmadığını belirterek, FETÖ´nün evlerinde kaldığı sürede bir sorumluluğunun olmadığını ileri sürdü. M.A.P. de delilleri karartma şüphesi olmadığını belirterek, tahliyesini talep etti. F.P. ise çok pişman olduğunu ifade ederek beraatını istedi. Sanık L.Ş. de önceki duruşma tutanağında bazı yerlerin eksik yazıldığını öne sürerek, düzeltilmesi talebinde bulundu. FETÖ ile bağının olmadığını iddia eden L.Ş, tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların mevcut halinin devamına karar vererek, duruşmaları erteledi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ