FETÖ davasında tahliye sürprizi

FETÖ davasında tahliye sürprizi

İKİ SANIK TAHLİYE OLDU

FETÖ davasında tahliye sürprizi

Kırıkkale´de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına ilişkin davada yargılanan iki sanık, 6 yıl 3 ay ile 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İKİ SANIK TAHLİYE OLDU

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya "silahlı terör örgütü üyeliği" iddiasıyla yargılanan Emniyet Müdürlüğünde Sivil Memur olarak çalışan tutuklu sanık Ö.H. ve avukatı katıldı. Cumhuriyet Savcısı, mahkemeye sunduğu mütalaada sanığın "silahlı terör örgütü üyeliği" gerekçesiyle cezalandırılmasını talep etti. Mütalaaya karşı savunma yapan Ö.H, hakkındaki suçlamaları reddederek beraatını istedi. Mahkeme heyeti, 6 yıl 3 ay hapse çarptırdığı sanığı, hükümle birlikte tahliye etti.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Aynı mahkemedeki diğer duruşmada ise tutuklu sanık eski Komiser Yardımcısı İ.A. ve avukatı hazır bulundu. Cumhuriyet Savcısı, mahkemeye sunduğu mütalaada bu sanığın da "silahlı terör örgütü üyeliği" gerekçesiyle cezalandırılmasını talep etti. İ.A, savunmasında, suçlamaları kabul etmeyerek, FETÖ ile hiçbir zaman bağının olmadığını ve ByLock kullanmadığını iddia etti. Mahkeme heyeti, 6 yıl 8 ay hapse çarptırdığı sanığı, hükümle birlikte tahliye etti.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ