FETÖ davasında bir ev hapsi, bir tutuklama

FETÖ davasında bir ev hapsi, bir tutuklama

SAMSUN MERKEZLİ OPERASYON

FETÖ davasında bir ev hapsi, bir tutuklama

Aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu Samsun merkezli düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması operasyonunda gözaltına alınan 1´i doktor 5 kişi adliyeye sevk edildi. Doktora ev hapis uygulanırken, 1 kişi tutuklandı.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun merkezli Salıpazarı ilçesi, Kırıkkale ve Ordu´nun Ünye ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 2´si dün sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BİR KİŞİYE EV HAPSİ

Sorguları tamamlanan ve meslekten ihraç edilen doktor Büşra H., Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden ihraç edilen mühendis Vehbi D., FETÖ okullarında çalışan öğretmen Şükrü E. ve yine örgütün okullarında çalışan Turgay N. ile Yaşar K. bugün Samsun Adliyesine çıkarıldı. Büşra H., Vehbi D. ve Turgay N. tutuklanmaları talebiyle, Yaşar K. ve Şükrü E. ise adli kontrol şartıyla savcı tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme Doktor Büşra H.´ye ev hapsi uygulanarak elektronik kelepçe takılmasına, Turgay N.´nin ise tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilmesine karar verdi.

KAYNAK: haberler.com



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ