Ferdi çabalar yerine ekip anlayışı olacak

Ferdi çabalar yerine ekip anlayışı olacak

DAĞDELEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDILAR

DAĞDELEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDILAR

Ferdi çabalar yerine ekip anlayışı olacak

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adliye binasına giderek mazbatalarını aldılar. Çıkışta konuşan İl Başkanı Nuh Dağdelen, ferdi çabalar yerine ekip çalışmasıyla sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

BAŞSAVCIYI ZİYARET ETTİ 

Hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile AK Parti İl Başkanlığına seçilen Nuh Dağdelen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye binasına giderek mazbatasını aldı. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye binasına giden AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, burada Başsavcı Erdoğan Bayraktar ve İl Seçim Kurulunu ziyaret etti. Başsavcı Bayraktar ile bir süre sohbet eden Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra İl Seçim Kurulu´na geçerek mazbatayı aldı. Adliye binası önünde gazetecilere görüntü veren Dağdelen ve yönetim kurulu Kırıkkale´de yeni bir sayfa açtıklarını belirttiler.

2023 HEDEFİNE ULAŞILACAK

Mazbata töreninde açıklama yapan Dağdelen, ?Partimizin 2023, 2071 hedeflerine ulaştıracak, parti vizyonunu temsil edebilecek, meselelerin çözümü noktasında en doğru köprüyü kurabilecek isimleri belirledik. Ferdî çabalardan ziyade ekip ruhu ve takım ruhu ile başarıya ulaşacağız. İstişare kültürü ve kolektif aklı ön planda tutacağız. Hizmet yolunda en büyük destekçimiz yine halkımızdır. Ekibimizle birlikte gidilmedik ev, sıkılmadık el kalmayacak. Problemlerin çözümünde atılacak her adımda halkımızla el ele halkımız için çalışma gayretinde olacağız. Bu vesile ile yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve dava arkadaşlarıma yüce Allah´tan başarılar diliyorum? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız