Fenerle gönüller aydınlandı

Fenerle gönüller aydınlandı

MEHTER COŞTURDU

Fenerle gönüller aydınlandı

Kırıkkale Belediyesi´nin düzenlediği fener alayı gönülleri aydınlattı.

KATILIM YÜKSEKTİ 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ve halkın yoğun ilgi gösterdiği fener alayı yürüyüşü bu senede yapıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferini Anma ve Şehitler günü münasebetiyle düzenlenen fener alayı yürüyüşüne büyük katılım oldu. Cumhuriyet Meydanından başlayan alay sırasıyla Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi, Zafer Caddesi güzergâhından devam ederek Cumhuriyet Meydanında son buldu.

MEHTER COŞTURDU

Alaya Belediye mehteran takımı da eşlik etti.  Kırıkkale´de, halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği fener alayı yürüyüşü Cuma günü 18.30´da Cumhuriyet Meydanında başladı. Bu arada vatandaşlara meşale ve Türk bayrağı dağıtımı yapıldı.  Fener alayı geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede muhteşem şekilde sona erdi.

GELENEKSEL HALE GELDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?18 Mart Çanakkale Zaferinin 101´nci yıl dönümü ve şehitleri anma günü münasebetiyle, Belediyemiz tarafından organize edilen Fener Alayı yürüyüşüne katıldık. Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 2´ncisini gerçekleştirdiğimiz yürüyüşümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

YÜZLERCE VATANDAŞIMIZ KATILDI

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen Fener Alayı yürüyüşüne Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve yüzlerce vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Yürüyüş öncesinde vatandaşlarımıza meşale ve bayrak dağıtımı yapıldı. Cumhuriyet Meydanında başlayan Fener Alayı yürüyüşü Belediyemiz Mehteran takımının eşliğiyle beraber Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi ve Zafer Caddesinden tekrar Cumhuriyet Meydanında son buldu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ