FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ, BAŞKANINI SEÇTİ

FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ, BAŞKANINI SEÇTİ

Kırıkkale Fenerbahçeliler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı yaparak, yeni başkanını seçti. Dernek lokalinde gerçekleştirilen kongreyi çok sayıda üye katılırken, başkanlığa Mustafa Demirel seçildi.

BAŞKANLIĞA MUSTAFA DEMİREL SEÇİLDİ
Dernek Lokalinde gerçekleşen olağan kongrede İstiklal Marşı okunması ve Saygı Duruşu?nda bulunulmasının ardından genel kurul gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu`nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu`nun ibraları, 2011 çalışma döneminin plan ve bütçesinin izahatı, görüşülüp onaylanmasının ardından yönetim ve diğer kurulların asıl ve yedek olmak üzere seçilip onaylanması aşamasına geçildi. Oylama sonucunda Kırıkkale Fenerbahçeliler Derneği başkanlığına Mustafa Demirel seçildi.
 
İŞTE YÖNETİM
Mustafa Demirel başkanlığında oluşan Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Pehlivanlı, Cihat Mencet, Taner Yalçıntaş, Ertuğrul Çaykara, Handan Köşker, Fatih Cankut, Erkan Özyılmaz, Enver Can, Emin Pehlivanlı, M.Emin Oğuz, Hakan İlhan, Y.Altay Silsüpür, Nisan Çalışkan. Onur Kurulu ise şöyle; Hakan Yusuf Güner (Kırıkkale Valisi), Veli Korkmaz (Kırıkkale Belediye Başkanı), Kadri Kartal (Kırıkkale Emniyet Müdürü)
 
KARŞILIKSIZ FENERBAHÇELİYİZ
Kırıkkale Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Demirel, genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada; görev aldıkları süre içerisinde Fenerbahçe camiası için geliştirilen önemli projelere ve yürütülen faaliyetlere derneğin kuruluş ilkeleri doğrultusunda destek verdiklerini söyledi. Her aşamada Kırıkkale Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin göstermiş olduğu samimi destek ve teşvik için teşekkürlerini sundu. Yönetim Kurulu tarafından yürütülen faaliyetler ve son dönemdeki dernek etkinlikleri hakkında üyeleri bilgilendiren Mustafa Demirel, yeni görev döneminde dernek olarak üzerinde çalışılacak olan projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Demirel, her zaman Fenerbahçe`nin yanında koşulsuz olarak yer alacaklarını ve kuruluş felsefesine uygun çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ