Fen Lisesi Birinci Oldu

Fen Lisesi Birinci Oldu

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında Bowling Genç Kız (A) Kategorisi Müsabakaları Yenişehir Bowling Salonu’nda gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Bowling Genç Kız (A) Kategorisi Müsabakalarında öğrenciler kıyasıya yarıştı. Kırıkkale Fen Lisesi, Osmangazi Fen Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Kırıkkale Alişen İğde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Balışeyh Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nden öğrencilerin katıldığı müsabakalar Yenişehir Bowling Salonu’nda gerçekleştirildi. Müsabakalara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adem Karakurt, Okul Sporları Şube Müdürü Nezaket Sülünoğlu ve birim müdürleri katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldular. 

Müsabakalarda açıklamada bulunan Spor Şube Müdürü Adem Karakurt, “Okul Sporları kapsamında düzenlediğimiz Bowling Müsabakalarında gençlerimizin heyecanına ortak olduk. Hep birlikte centilmence yarıştılar ve keyif dolu dakikalar yaşadılar. Çok güzel bir etkinlik oldu. Tüm gençlerimize öncelikle sağlıklı bir hayat diliyorum. Eğitim, Öğretim ve Spor hayatlarında da başarılar diliyorum. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Sporun her alanında bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Müsabakaların sonunda Kırıkkale Fen Lisesi 1’inci olurken, Osmangazi Fen Lisesi 2’inci, Atatürk Anadolu Lisesi 3’üncü olarak belirlendi.  Dereceye giren ve müsabakalara katılan öğrencilere ödülleri Spor Şube Müdürü Adem Karakurt ve Okul Sporları Şube Müdürü Nezaket Sülünoğlu tarafından takdim edilmesinin ardından hatıra fotoğrafları çektirildi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ