Fen Lisesinin mucit öğrencileri akıllı projeleriyle alkışı hak etti

Fen Lisesinin mucit öğrencileri akıllı projeleriyle alkışı hak etti

BİLİMSEL ÇALIŞMALAR ÇOK ÖNEMLİ

Fen Lisesinin mucit öğrencileri akıllı projeleriyle alkışı hak etti

Kırıkkale Fen Lisesi, öğrencilerin hazırladığı bilimsel çalışmalardan oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenledi.  Fuarda öğrencilerin hazırladığı akıllı ev projesi yoğun ilgi gördü.

BİLİMSEL ÇALIŞMALAR ÇOK ÖNEMLİ

Açılışını İl Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan Şener´in yaptığı TÜBİTAK Bilim Fuarına İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Say, Ümit Yaşar Gürsoy ile ilimizin ilk, orta ve lise okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını Okul Müdürü Nusret Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında öğrencilerin hazırladıkları bilimsel çalışmaların her birinin çok önem arz ettiğini, bundan sonra da bu tür faaliyetlere devam edeceklerini belirterek fuarın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Ayrıca katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

ÖNEMLİ PROJELERDEN BİRİSİ

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan Şener ilimizin en müstesna okullarından biri olan Fen Lisesinde böyle bir fuara katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Bilim Fuarındaki çalışmaların da bilimsel olduğunu, diğerlerinden farklı olduğunu belirtti. Emeği geçen herkese teşekkür etti.  Pek çok projenin sergilendiği Bilim Fuarı ilgiyle gezildi ve katılımcılardan tam not aldı. Bilim fuarındaki akıllı ev projesi ise geleceğin mucitlerinin habercisi, önemli projelerden birisi olarak yerini aldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti