Fen Lisesinin başarılı öğrencileri Emniyet Müdürü Onar´ı ziyaret etti

Fen Lisesinin başarılı öğrencileri Emniyet Müdürü Onar´ı ziyaret etti

MÜDÜR ONAR ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Fen Lisesinin başarılı öğrencileri Emniyet Müdürü Onar´ı ziyaret etti

Kırıkkale Fen Lisesi, öğrencileri İl Emniyet Müdürü Hasan Onar´ı makamında ziyaret etti. Ziyarete okul Müdürü Nusret Kılıç, müdür yardımcısı Mehmet Dim, Türk edebiyatı öğretmeni Sema Özdemir ile öğrenciler katıldı.

OKUL HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Okul Müdürü Nusret Kılıç okul hakkında Onar´a bilgi verdi. Kırıkkale Fen Lisesi´nin ilimiz özel ve devlet okulları içerisinde bir numara olduğunu ifade etti. YGS´de bu yıl elde ettikleri başarının ilimiz açısından çok sevindirici olduğuna değinen Kılıç, YGS sonuçlarına göre Türkiye 100.sü ve Kırıkkale 1.si çıkarttıklarını belirtti. Kılıç, ayrıca ilk binde 4; ilk beş binde 13; ilk on binde de 30 öğrencileri olduğunu söyledi.

MÜDÜR ONAR ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da YGS Türkiye derecesi yapan öğrencileri kutladığını ifade ederek: ?İlimiz açısından bu sonucu gerçekten çok önemsiyorum. Bu başarıdan dolayı bu başarıda emeği bulunan velilerimizi, siz Fen Lisesi idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum.?dedi. Öğrenciler İl Emniyet Müdürü Onar´a Kırıkkale´nin emniyet açısından durumu ile ilgili çeşitli sorular yönelttiler. Onar, öğrencilerin sorularını içtenlikle cevapladı. Öğrenciler daha sonra İl Emniyet Müdürü Hasan Onar´a çiçek takdim etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü