Fen Lisesi ecdadını unutmadı

Fen Lisesi ecdadını unutmadı

ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

Fen Lisesi ecdadını unutmadı

57. Piyade Alayı şehitleri başta olmak üzere Çanakkale Şehitlerini anmak, onları yâd etmek amacıyla Türkiye çapında eş zamanlı olarak ?57. Alaya Vefa Yürüyüşü? gerçekleştirildi. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesiyle ilimizde düzenlenen yürüyüşe Kırıkkale Fen Lisesi de katıldı.

NUR CAMİİNDE SON BULDU

Nur Camiden başlayan 57. Alay yürüyüşüne Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, öğretmenler Adil Aytekin, Mustafa Türk, İlhan Çetinkaya, Recai Turgut, Hüseyin Özdaş, Hakan Özoğlu ve Ayfer Özbek ile öğrenciler katıldı. Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileri sabah namazında Nur Camii´nde buluştular. Cemaatle kılınan sabah namazının ardından katılımcılara 57. Alayın sabah yediği yarma çorbası ikram edildi. Çorba ikramından sonra yürüyüş korteji oluşturuldu. Nur Camiinden başlayan yürüyüş Hürriyet Caddesi, Ankara caddesi, Zafer Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından sonra Nur Camiinde son buldu.

ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

İl Müftüsü Şahin Yıldırım şehitler için dua etti. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü de tüm katılımcılara teşekkür etti. Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileri daha sonra Millet Caddesini takip ederek Bahşılı ilçesinde bulunan şehitliğe kadar yürüyüşünü devam ettirdi. Şehitlikte tüm şehitlerimiz için dualar edildi. İstiklal marşımızın okunmasıyla program son buldu. Kırıkkale Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri o günü yâd ederek ecdadını unutmadı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü