FEDAKÂRLIĞIN TİMSALİ ÖĞRETMENLERİMİZ

FEDAKÂRLIĞIN TİMSALİ ÖĞRETMENLERİMİZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle yayınladığı mesajında, geleceğin mimarı, fedakârlığın ve sevginin timsali olan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Başta görevi başında şehit olmuş öğretmenleri anarak mesajına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Görevi başında şehit olmuş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Öğretmenlik mesleği sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir” ifadesini kullandı.

Öğrencilerin hayatlarına ilk başladıkları dönemlerde öğretmenlerini rol model edindiklerini belirten Başkan Saygılı, çocuklarımızın ve gençlerimizin üretken, aynı zamanda sorumlu fertler olarak yetiştirilmelerinde eğitimcilere büyük sorumluluklar düştüğünü belirterek “Öğretmenlerimiz, çocuk ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri sorumluluklarla yarınlarımızı inşa etmektedir” dedi.

Öğretmenlerin her türlü övgüye layık olduğunu belirten Saygılı, “Güzel yurdumuzun her köşesinde fedakarca çalışıp görevlerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz övgü ve takdire layıktır. Kırıkkale Belediyesi olarak eğitim camiasına olan duyarlılığımız her daim canlı tutmaktayız. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, sağlıklı ve huzur dolu yaşam dilerim” şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ