Farlarınızı ilk günkü gibi

Farlarınızı ilk günkü gibi

İÇ VE DIŞ TEMİZLENİYOR

Farlarınızı ilk günkü gibi

Kırıkkale´de bir ilki gerçekleştiren Uzman Far, araç farlarınızı ilk günkü gibi orijinal yapıyor.

SADECE BİZDE VAR

Sunulan far hizmetini sadece kendilerinin yaptığını açıklayan işletme sahibi Sadık Bahar,  kullanılan araç ve gereçlerin sadece kendilerinde olduğunu söyledi. Bazı far temizlikçilerinin farlara büyük zarar verdiğini belirten Bahar, ?İşletmemizde far temizleme, kırık far onarımı, far camlarının şeffaf ve istenilen renkte yapımı, far içlerine mercek montajı, far içlerine angel ve led montajı, kırık stop onarımı, stop camlarının şeffaf ve istenilen renkte yapımı,  motosiklet ön camları (Siperlik) (İstenilen Renk ve Boyutlarda), iş makinesi far camları stopları tamir ve yenisi,  kilometre kadran saat camı yapımı itina ile yapılır? dedi.

İÇ VE DIŞ TEMİZLENİYOR

Bahar, ?Oto farları zaman içerisinde güneş ışınları, yüksek süratte savrulan toz toprak, hava şartları ve bıcı bıcı tabir edilen araç yıkama cihazlarının fırça darbeleri nedeniyle sararır, parlaklığını yitirerek puslu bir görünüm alır. Farlarınızın kötüleşmesi sadece aksesuar olarak görünümünü değil aynı zamanda aracınızın gece görüşünü de etkiler. Farlarınızı yenileriyle değiştirmek oldukça pahalı bir seçenek olacağı için, sizin yerinize farlarınızı hem içten hem de dıştan olmak üzere profesyonel olarak temizliyor ve ilk günkü parlaklığı ve orijinalliğine kavuşmuş olarak teslim ediyoruz. Farlarınızın temizleme işlemi sonrası görünümüne inanamayacaksınız? diye konuştu.

İLETİŞİM ADRESİ

Uzman Far´a uğramak isteyenler Eski Sanayi Sitesi Sanayi Çarşısı Fatih Caddesi 1281. sokak,  No: 7´den bulabilirsiniz. Telefonla ulaşmak isteyenler 0 544 243 33 28 numarayı arayabilirler.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu