Farklı olmak için yola çıktım

Farklı olmak için yola çıktım

Kırıkkale Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin ve yönetimini ziyaret eden AK Parti aday adayı Ahmet Yavuz, farklı olmak için yola çıktığını söyledi.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Emeklilerle bir araya gelen aday adayı Yavuz, yeni projelerle vatandaşın karşısına çıkacağını belirterek, “Yatırımcıyı Kırıkkale’ye getirmek için çalışacağım. Kırıkkale’nin güzelliğini herkes görecek. Ankara’ya çok yakın bir iliz. Bundan Kırıkkale’nin faydalanması için elimden geleni yapacağım.”dedi.

KUM KALIR

Sel gider kum kalır diyen Yavuz, “Partimizde bir temayül yoklaması yapıldı. Burada parası olan konuşuyor. Ben ise emekli bir insanım. Emekli emeklinin derdini anlar. Onun için buradayım. Cebim 24 saat açık. Herkes beni arayabilir. Hizmet üretmek ve hizmette aday olmak için buradayım. Sokak ve cadde cadde dolaşarak vatandaşlarla görüşüyorum. Sağ olsunlar büyük ilgi gösteriyorlar.” diye konuştu.      

AK PARTİ DEĞER VERMİYOR

AK Parti’nin emekliye gereken değeri vermediğini belirten Kırıkkale Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin, “Kırıkkale’de 48 bin emekli, 6 bin dul ve 2 bin 500 kişi yetim var. Bunlar doğru düzgün geçinemiyorlar. Ayda bir kere pazar güzü görüyorlar. Emekliye verilen zamları herkes görüyor.”şeklinde konuştu.

ATALAY’LA KONUŞMA FIRSATI OLMUYOR

Toplam 14 kez Güç Birliği toplantısının yapıldığını açıklayan Keskin, “Bir kez dahi olsun Beşir Atalay’la konuşma fırsatı olmadı. Yanındakiler, hemen etrafını sarıyor. Bizler emeklinin derdini anlatamıyoruz. Diğer milletvekillerimiz Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can ile tam diyalog sağlayamıyoruz. Sizin anlayacağınız emeklinin derdiyle kimse ilgilenmiyor.”dedi.



İLHAT
7.03.2015 21:02:32
EMEKLİ MÜHENDİSTEN FAZLA MAAŞ ALAN İŞÇİ EMEKLİLER VAR.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız