Fakirin rüyası gerçek oldu

Fakirin rüyası gerçek oldu

Yahşihan Hacıbey Mevkiinde TOKİ ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde inşa edilen 448 adet 1+1 Sosyal Konutların anahtarın teslimi başladı. İlk gün anahtarını alan hak sahipleri bir an önce sıcak yuvalarına kav

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA ÇEKİLİŞİ YAPILAN VE 1+1 TOKİ KONUTLARINI ALMAYA HAK KAZANAN 448 DAR GELİRLİ AİLENİN ANAHTARLARI TESLİM EDİLDİ.

 

45 ENGELLİ VATANDAŞ EV SAHİBİ OLDU

Bugün Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz?ın katılımıyla hak sahibi fakir ve mağdur ailelere evlerinin anahtarlar teslimi yapılmaya başlandı. Örnek dairenin sahibi olan Hanifi Ulunç?a anahtarını Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz verdi. Vali Yardımcısı Yılmaz teslimat töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi; ?Toplam 448 kişi içerisinde 45 özürlü vatandaşımız var. Devletimizin imkanları ölçüsünde vatandaşımızın daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri için yaptırılan Sosyal Konutların hak sahiplerine teslim ediliyor. En kıza zamanda yerleşmeleri sağlayacağız. Hayırlı olsun? dedi.

 

SICAK BİR YUVA DA BİZİ BULUŞTURDULAR

1+1 evi almaya hak kazanan Şöhret Kalkan isimli bir vatandaş, devletin verdiği bu imkan için teşekkür etti. Kalkan, ?Başbakan Erdoğan?dan Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin. Çok mutlu ettiler bizi. Bir göz evimiz olsun istiyorduk. Oda oldu. Allah bin şükürler olsun? diye konuştu. Hak sahiplerinden Fadime Koyuncu ise, ?Biz kira öder gibi evimizi alacağız. Devlet büyüklerimizden ve Kırıkkale yetkililerinden Allah razı olsun. Sıcak bir yuva da bizi buluşturdular. Allah bin kere razı olsun? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ