Faciaya ramak kala

Faciaya ramak kala

Kırıkkale`de sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybeden tüp yüklü kamyonun kontrolden çıkarak pancar satış mağazasının havlu duvarını yıkarak duvara çarpıktan sonra güçlükle durdu. Kamyonda yüklü tüplerin patlamaması olası bir faciayı önledi.

BALIŞEYH İLÇESİNE YAKIN 
Kaza, Çorum- Ankara karayolu Balışeyh ilçe merkezi girişinde meydana geldi. Erdal Coşar (45) yönetimindeki 19 TS 985 plakalı tüp yüklü kamyon, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak Balışeyh Pancar Kooperatifi satış mağazasına girdikten sonra duvara çarparak durdu
TÜPLER ÇEVREYE SAÇILDI 
Kamyondaki tüpler çevreye saçılırken, mağazanın duvarı ve etrafındaki demir bariyerler yıkıldı. Kamyonda sıkışan sürücü, Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı. Polis, olası patlama ve yangın ihtimaline karşı geniş çaplı tedbirler aldı.
KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA 
Kaza nedeniyle Çorum- Ankara karayolunda trafik bir süre durdurulurken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza sırasında tüplerin patlamaması ise olası bir faciayı önledi.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama