Evsiz emekliye en güzel haber

Evsiz emekliye en güzel haber

TÜED´İN GİRİŞİMİYLE ARSA TAHSİSİ YAPILDI. DERNEK BAŞKANI ZEKERİYA AYTEKİN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

TÜED´İN GİRİŞİMİYLE ARSA TAHSİSİ YAPILDI. DERNEK BAŞKANI ZEKERİYA AYTEKİN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Evsiz emekliye en güzel haber

TÜED tarafından başlatılan evi olmayan emekliye alt gelir düzeyinde taksitlerle ev edinme çalışmaları sonuç verdi. Kırıkkale´ye yapılacak konutlar için arsa tahsisi yapıldı. Dernek Başkanı Zekeriya Aytekin arsa tahsisi yapan başta Belediye olmak üzere tüm ilgililere teşekkür etti.

ALTIN PROJE HAYATA GEÇİYOR

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin evi olmayan emeklilerle ilgi çalışmalarında altın proje çerçevesinde bir çalışma başlatıldığını söyledi. Genel Merkezin olup genel merkezin 21´nci genel kuruluna davet edilen dönemin başbakanının ayda 240 lira taksitle ev sahibi olmayan emeklilerin konut sahibi olacakları taahhüdünün emeklileri bir beklenti içine soktuğunu belirtti.

ÜYELERİMİZİN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA

Aytekin açıklamasında ?Bu süreçten sonra derneğimize üye olmak isteyenlerden ve üyelerimizden talepler gelmeye başlamış olup bu taleplerin ancak TOKl vasıtasıyla çözülmesi ön görülmüştür. Kırıkkale şubemiz evi olmayan emeklilerimizden 3500 kişinin talepleri doğrultusunda çalışma]ana başlamış olup ilk etapta Kırıkkale belediyesi ve Valiliğe ev yapımıyla ilgili arsa talebinde bulunmuştur? dedi.  

BELEDİYENİN YAKIN İLGİSİNİ GÖRDÜK

Aytekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Kırıkkale Belediyesi bu talebimize karşılık mülkiyeti maliye hazinesine ait Yuva Mahallesinde 120.000 m2 yüzölçümlü 2443 parselin talebimizi karşılayacağı bildirilmiştir. Bahse konu arsanın üzerindeki şerhler valilik ve belediye tarafından kaldırılmıştır. TOKİ´nin bir an evvel harekete geçmesi için derneğimiz ve yönetimi mecliste milletvekilleri ile görüşme yapmışlar milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk derneğimiz yönetimine konuyla ilgili olarak yakın alaka göstermişler, emeklilerin ev sorunlarını çözmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarım söylemişler. TOKİ yönetimiyle diyaloga geçip en kısa zamanda projenin uygulanmasını sağlayacaklarını söylemişlerdir.?

MİLLETVEKİLLERİMİZ TAKİPÇİ OLDU

Şu anda dernek olarak görmekteyiz ki milletvekilleri verilen bu sözlerin takipçisi olmuşlardır. Projenin ilk adımı olan bahse konu hazine arazisinin Emlak Müdürlüğünden arsa tescili TOKİ adına yapılmıştır, bu çalışma evi olmayan emeklilerimiz için büyük bir aşamadır. Bu çalışmalarından dolayı sayın milletvekillerimize demek yönetimi ve emeklilerimiz adına teşekkür ve saygılarımızı iletiyoruz, bundan sonraki evrelerde de konuyla ilgili yanımızda olacaklarına inanıyoruz. Ayrıca arsa tahsisi konusunda ve diğer bürokratik konularda bize yardımını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı´ya teşekkür ve saygılarımızı iletiyoruz.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü