Evlilik hazırlığında olan çiftler bilgilendirilecek

Evlilik hazırlığında olan çiftler bilgilendirilecek

Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, aile ve toplum hizmetlerinin yürütmekte olduğu evlilik çağına gelmiş gençler ve evlilik hazırlığı yapan çiftlere eğitim verilecek.

HAZIRLIK YAPAN ÇİFTLERE ULAŞILACAK 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, aile ve toplum hizmetleri evlilik çağına gelmiş gençler ve evlilik hazırlığı yapan çiftlere ulaşarak evlilik öncesi eğitim almaları amacıyla il ve ilçelerde bulunan kuruluşlar ile işbirliği içerisinde koordineli bir çalışma başlattığı kaydedildi.
EVLİLİK İLE İLGİLİ BİLGİ AKTARILACAK
2012-2013 döneminde uygulanması planlanan eğitim çalışmalarında verilen bilgilerde, evlilik öncesi bilgilendirme eğitimleri, küçük yaşta evliliklerin önlenmesi ve boşanma oralarının azaltılması, aile içi iletişim sorunlarından kaynaklanan problemlerin azaltılması ve uzun vadede Kırıkkale`de sağlıklı ailelerin oluşturulması için ücretsiz eğitim verileceği ifade edildi.
BÖLGEDEKİ BELDELERİ DE KAPSIYOR 
Eğitimin Yahşihan Kaymakamlık Mavi Salonu`nda, Irmak beldesinde Irmak İlköğretim Okulu ve Kılıçlar beldesinde Kılıçlar İlköğretim Okulunda verileceği ifade edildi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü