EVET oyu, kamuoyuna yanlış anlatılıyor

EVET oyu, kamuoyuna yanlış anlatılıyor

18 MADDENİN HİÇBİR YERİNDE REJİM DEĞİŞİKLİĞİ YOKTUR

EVET oyu, kamuoyuna yanlış anlatılıyor

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Anayasa değişikliği, kamuoyuna yanlış ve çarpıtılarak sunulmaktadır. Bu rejim değişikliği değil, bu hükümet sistemi düzenlemesidir. 18 maddenin hiçbir yerinde rejim değişikliği yoktur. Türklüğün Bekası İçin herkesi EVET´e çağırıyorum? dedi.

MHP BU KONUDA HASSAS DAVRANIYOR

Siyasi Gelişmeler Ve Yeni Anayasa İl Kültür Merkezi´nde düzenlenen salon toplantısına MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk ve MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer konuşmacı olarak katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 16 Nisan´da gerçekleştirilecek halk oylamasına ilişkin, "Anayasa değişikliği, kamuoyuna yanlış ve çarpıtılarak sunulmaktadır. Bu rejim değişikliği değil, bu hükümet sistemi düzenlemesidir. 18 maddenin hiçbir yerinde rejim değişikliği yoktur. Anayasa değişikliği hazırlıkları, MHP´nin hassasiyetleri gözetilerek yapılmıştır" şeklinde konuştu.

18 MADDENİN HİÇBİR YERİNDE REJİM DEĞİŞİKLİĞİ YOKTUR

Hiç kimsenin, ülkenin kaderini kısır siyasi çekişmelere feda etme lüksünün bulunmadığını vurgulayan Baloğlu, "Anayasa değişikliği, kamuoyuna yanlış ve çarpıtılarak sunulmaktadır. Bu rejim değişikliği değil, bu hükümet sistemi düzenlemesidir. 18 maddenin hiçbir yerinde rejim değişikliği yoktur. Anayasa değişikliği hazırlıkları, MHP´nin hassasiyetleri gözetilerek yapılmıştır. İlla bir değişiklikten bahsedeceksek, bu meclis hükümet sisteminden cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiştir. Bunu, rejim değişikliği yapıldığı şeklinde sunmak, bilgisizlik değilse çarpıtmadır" diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız