Evet ile koalisyon dönemleri sona erecek

Evet ile koalisyon dönemleri sona erecek

TÜRKİYE GELİŞECEK...

Evet ile koalisyon dönemleri sona erecek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Türkiye´nin geleceğinin oylandığını referandumda evet çıkması halinde koalisyon dönemlerinin sona ereceğini söyledi. Hayırdan hayır çıkmayacağını belirten Can, yeni anayasanın Türkiye´de istikrarın sembolü olacağını bildirdi.

KIRIKKALE İLE ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, vatandaşların sorunlarını dinlemek üzere Kırıkkale´ye geldi. Gündemde olan referandum çalışmaları, Kırıkkale´ye yapılan ve yapılacak olan projeler ve vatandaşların sorun ve isteklerinin dinlendiği toplantıda konuşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Türkiye´nin geleceğinin oylandığını referandumda evet çıkması halinde koalisyon dönemlerinin sona ereceğini söyledi. Hayırdan hayır çıkmayacağını belirten Can, yeni anayasanın Türkiye´de istikrarın sembolü olacağını bildirdi.

TÜRKİYE GELİŞECEK

Referandumda Evet çıkması halinde Türkiye´nin ekonomik, siyasal anlamda güç kazanacağını belirten Can, siyasal iktiranın bu şekilde sağlanacağını ifade etti. Can, Ankara Kırıkkale yolunun genişletileceğini ve daha kısa bir sürede başkente ulaşmak için 3x2 şeklinde yolun yapılacağını söyledi. Konya Ovası Projesi´nde de yine önemli çalışmalar yapıldığını hatırlatan Can, KOP´un Kırıkkale´ye büyük bir güç katacağını ve bu konuda Kırıkkale´nin KOP kapsamına alınması için çalıştıklarını bildirdi.

SULAK ARAZİLER GÜÇ KATACAK

Hamzalı Sulama alanının, Sulakyurt Barajı´nın sulak arazilere güç katacağını belirten Can, çiftçilerin bundan yararlanacağını ve daha iyi hasat alabileceğini kaydetti. Yol çalışmalarından, sağlık alanına, tarın sektöründen KOP projesine kadar çeşitli yatırımları aktaran Milletvekili Can, referandum çalışmaları kapsamında Başbakan Binali Yıldırım´ın, 8 Nisan´da Kırıkkale´de miting yapacağını ifade etti. Referandum çalışmalarına geçtiğimiz hafta yapılan programla Ankara´da başladıklarını belirten Can, 16 Nisan´a kadar sahada vatandaşlara bu değişikliği anlatacaklarını ifade etti.

ANKARA-KIRIKKALE ARASI 2X3 ŞERİT

Özellikle bayramlarda trafik yoğunluğunun yaşandığı Ankara-Kırıkkale arası karayolunun çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Can, ?Ankara-Kırıkkale arasının 2x3 gidiş geliş şeklinde olması için önemli çalışmalar yapılıyor. Burada çalışmalarımız başlamış durumda. İnşallah tamamlandıktan sonra trafik önemli ölçüde rahatlamış olacaktır? şeklinde konuştu.

KÖY YOLLARI SICAK ASFALT OLACAK

Köy yollarının yapımı için İl Özel İdaresine 35 Milyon TL kredi desteği sağladıklarını vurgulayan Can, ?İmkânlar doğrultusunda 185 adet köyümüzün bozuk yollarını sıcak asfaltla kaplamayı planlıyoruz? dedi.

MEYDANLARDA ANLATACAĞIZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde bu değişikliğin olması anlamında büyük mücadeleler verdiklerini vurgulayan Milletvekili Mehmet Demir, seçim süresi boyunca meydanlarda olacaklarını söyledi. Esnaf esnaf, köy köy, mahalle mahalle gezeceklerini vurgulayan Demir, ?16 Nisan´da referanduma gideceğiz, her zaman olduğu gibi referandumda da alanlarda olacağız. Vatandaşlarımızın neye evet, neye hayır diyeceğini meydanlarda anlatacağız? ifadesinde bulundu.

ANAHTAR TESLİM AHIR YAPIMI

Tarım alanında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Vatandaşlarımız, çiftçilerimiz gerekli bu destekten yararlanmalıdır. Tarım bakanlığımız önemli ölçüde ahır yaparak anahtar teslim şeklinde besicilerimize teslim ediyor. Anayasa değişikliği için mecliste sabahlara kadar çalıştık, bu süreçte biz Kırıkkale´de gerek parti içerisinde gerek hemşerilerimizle birlik beraberlik içinde olduk? şeklinde konuştu.

SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Son olarak konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekillerinin her zaman Kırıkkale halkının yanında olduğunu ifade etti. Akçay, ?Meclisten anayasa değişikliği millete gitmesin diye CHP elinden geleni yaptı 16 Nisan´da halk doğru kararı verecektir. Çünkü bu karar milletimizin geleceğini etkileyecek olan bir karardır.?

KIRIKKALE´YE ÇOK GELİYORUZ

?Kırıkkale?ye çok geliyoruz. Anayasa değişikliği için mecliste sabahlara kadar çalıştık, bu süreçte biz Kırıkkale´de gerek parti içerisinde gerek hemşerilerimizle birlik beraberlik içinde olduk. Amaç Türkiye olduğunda hep birlikte olduğumuzu gösterdik, iki ay zaman süresince anaya değişikliği için alanlarda olacağız 26 dönem milletvekilleriyiz ama 65. Dönem hükümetimiz var analiz yaptığımızda 1 buçuk yılda bir hükümet değişmiş. Ülke her zaman tek parti döneminde şaha kalktı görünüyor. Anayasa değişikliği ve referandum sürecinde önemli çalışmalar yapacağız. Milletin önüne gelen seçimde millet kendisi kararını verecek? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız