Evdeki huzuru aratmıyor mekan: Kardelen Marina

Evdeki huzuru aratmıyor mekan: Kardelen Marina

Huzurlu mekanıyla dikkat çeken Kardelen Marina Bistro Patisserie, Atatürk Bulvarı'nda müşterilerine hizmet etmeye devam ediyor.

KÖY KAHVALTISI NEFİS
Sabah kahvaltısı ile güne başlayan Kardelen Marina Bistro Patisserie, köy özlemini taşıyan müşteriler için özel serpme köy kahvaltısı servis yapılıyor. Öğlene doğru ise Dünya Mutfağı müşterilerin damak tadına sunuluyor. Dünya Mutfağı’nda türlü türlü yemekler ikram ediliyor. İnsanlara ayrı lezzetler sunuluyor. Bunun yanında isteyen müşterilere pizza ve kumpir, kebap çeşitleri bulunuyor. Tok gelenlere ise, çay, kuru pasta, dondurma, yaş pasta ve değişik pasta çeşitleriyle hizmet ediliyor.

FARKLI MUTFAK
Kardelen Marina Bistro Patisserie’de, kendine has mutfağı ve lezzetleriyle tanınan lezzetlere lezzet katıyor. Çeşitleriyle Kırıkkalelilerin damak zevkine hitap eden Kardelen Marina, tercih edilen mekanlar listesinde ilk sıralardaki yerini aldı.

SERPME KÖY KAHVALTISI
Kardelen Marina Bistro Patisserie’de her şeyin doğal olduğunu açıklayan işletme sahibi Ramazan Özdemir, “Gelen müşterilerimize serpme köy kahvaltısında, ekmek köy ekmeği, peynir köy peyniri, zeytin köy zeytini, yumurta köy yumurtası ve tereyağ köy tereyağı ile sıcak bir çayla ikram ediliyor. “dedi.

DÜNYA MUTFAĞI
İşletmelerinde farklı misyona imza atarak Dünya Mutfağı’nı Kırıkkale halkının hizmetine sunduklarını açıklayan işletme sahibi Ramazan Özdemir, “Bazı müşterilerimiz Dünya Mutfağı’ndan tatmak için bizi tercih ediyor. Dünya mutfakları kullanılan malzemeler, farklı iklim ve ekosistemler, pişirme yöntemleriyle kültürel ve lezzet yönlerden farklılık gösteriyor.” diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ