Evdeki hesap çarşıya uymadı

Evdeki hesap çarşıya uymadı

Kırıkkalespor, kümede kalma yolundaki direkt rakiplerinden biri olan Gebzespor?a konuk oldu. Olaylı maçtan kendini zor kurtaran Kırıkkalespor, 1 puana razı oldu. Kırıkkalespor zor deplasmanda golsüz berabere kalarak, avantaj elde etti. Maç sonunda olay çı

FOTO GALERİ
MAÇIN ÖZETİ

Kümede kalma yolunda her maçı final niteliği taşıyan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Kırıkkalespor, konuk olduğu Gebzespor ile yenişemedi. Girdiği pozisyonlardan yararlanamayan Kırıkkalespor, kümede kalma yolunda çok önemli 2 puan kaybederek puanını 21?e çıkardı. Mutlak 3 puan için çıktığı maçtan bir puanla yetinen temsilcimiz, olaylı maçta kendini zor kurtardı. Maçta yöneticiler ve futbolcular birbirlerine girdi.
Hakem kararlarının da çok tartışıldığı maçta rakibine diş geçiremeyen Kırıkkalespor, ligin ilk yarısında yenildiği rakibi karşısında rövanşı alamadı. Kırıkkalespor bir puanla yetinirken bugün oynanacak olan Lüleburgaz-Kırıkhan maçının skorunu beklemeye başladı. Lüleburgaz bugün kazandığı takdirde puan farkını 7?e çıkaracak.
11. dakika da Gebzesporlu Ümit Mutlu`nun sağdan ortaladığı topu Ufuk Baltürk önce göğsünde yumuşattı, ardından vurdu. Ancak meşin yuvarlak kaleci Tayfun?da kaldı. Tutuk bir oyun sergileyen Gebzespor, bir türü Kırıkkalespor kilidini çözemedi ve ilk yarı golsüz berabere tamamlandı. Gebzespor ikinci yarıda da `aynı tas aynı hamam` görüntüsü verdi. Kırıkkalespor gücü nispetinde mücadele verirken, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Oyuncu değişiklikleri de sonuca yansımayınca Kırıkkalespor, deplasmanda Gebze ile golsüz berabere kaldı.
 
OLAYLAR CAN SIKTI
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takım oyuncuları arasında olaylar çıktı. Yaşanan kargaşada Kırıkkalesporlu bir yönetici yere düştü. Ayrıca Kırıkkaleli bazı oyuncular bilinmeyen bir nedenle polislere saldırınca olaylar büyüdü. Olaylara karıştıkları tespit edilen Kırıkkalesporlu 3 taraftar göz altına aldı. Gebze polisi maç sonrası stat çıkış çıkışında büyük güvenlik önlemleri aldı.
 
STAT: Alaettin Kurt
HAKEMLER: İbrahim Süslü **, Tolga Atsan **, Cem Yoldaş **
GEBZESPOR: Hüseyin **, Emrah **, Halim **, Kadir **, Mahir **, Kerem **(Dk. 58 Ethem **),Ufuk **, Ümit Mutlu**, Ümit Kocabaş **(Dk. 71 Necati ?), Serkan Esen **, Halil İbrahim *(Dk. 80 İshak *)
KIRIKKALE: Tayfun **, Maksud **, Abdullah **, Biray **, Bahri **, Oğuzhan **(Dk. 85 Samet ?), Murat **(Dk. 73 Rıdvan *), Samet Türkmen (Dk. 82 Özgür **, Mustafa *, Erkan **, Ramazan **
SARI KARTLAR: Ümit Kocabaş, Halim, Mahir, Ethems (Gebzespor), Tayfun, Murat Çalışkan, Rıdvan, Ramazan(Kırıkkale)


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ