Evci Ailesi ve Ülkücü Camianın acı kaybı

Evci Ailesi ve Ülkücü Camianın acı kaybı

YÜZLERCE DOSTU UĞURLADI

Evci Ailesi ve Ülkücü Camianın acı kaybı  

Ülkücü Camianın Kırıkkale´deki tanınmış simalarından Eski Ülkü Ocakları Başkanı Musa Evci, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Evci´nin cenazesi önceki gün Nokta Camiinde kılınan namazdan sonra Yeni Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

KALABALIK KATILIM OLDU

Yaşamını yitiren Evci, sevenlerinin gözyaşları arasında Nokta Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığı´nda toprağa verildi. Cenazeye MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, eski Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Ülkü Ocakları yönetimi, partililer ve vatandaşlar katıldı.

HENÜZ 52 YAŞINDAYDI

12 Eylül sonrasında MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası çerçevesinde cezaevinde yatan Mithat Evci´nin de kardeşi olan Musa Evci, 1992-1994 Yılları arasında Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı görevini yürütmüştü. Evci, uzun yıllar işçi olarak hizmet verdiği MKE Mühimmat Fabrikasından geçtiğimiz yıl emekli olmuştu. 4 gün önce kalp krizi geçirerek Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan Evci, geçtiğimiz yıl da By-Pass ameliyatı olmuştu. 

SEVENLERİNİ ÜZDÜ

52 yaşında vefat eden Evci´nin cenazesi Cumartesi günü Nokta Camiinde kılınan öğle namazının ardından Yenimahalle aile mezarlığına defnedildi. Çevresi tarafından her zaman gülümseyen yüzüyle tanınan Evci´nin erken yaşta vefatı ailesini ve dostlarını hüzne boğdu.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama