Ev ekonomisine destek sağlıyorlar

Ev ekonomisine destek sağlıyorlar

KESKİN´DE EV HANIMLARINA EK GELİR İMKÂNI

Ev ekonomisine destek sağlıyorlar

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçelerinde ki ev hanımlarının ?ek gelir´ elde etmesi için yapılan dikiş nakış kurslarının mahallelerde sürdürüldüğünü söyledi.

DİKİŞ NAKIŞ KURSU

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçelerinde ki ev hanımlarının ev ekonomisine destek olmak için açtığı ?dikiş nakış´ kursunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Ev hanımların ek gelir elde etmesi için yapılan uygulamadan memnun olduklarını belirten Yıldırım, bu konuda kadınların ev ekonomisine destek olacağını söyledi. İlçelerinde ki ev hanımlarına, öğrencilere ve serbest meslek çalışanlarına yönelik kurs programlarının devam ettiğini ve bu konuda çalışmaların sürdüğünü belirten Yıldırım, çalışan herkese başarılar dilediğini bildirdi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Keskin yaptığı açıklamasının devamında, ?Mahallelerimizde bulunan dikiş-nakış kurslarımızı ziyaretlerimiz kapsamında bugün de Yeni Mahallemizde bulunan Kursumuza eşim Fadime Hanımla davetli olarak katıldık. Hanımefendilerle sohbet ederek isteklerini dinledik. Gösterdikleri ilgiden dolayı Kurs Hocalarımıza ve Hanımefendilere çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum? dedi. Yıldırım, daha sonra kursta bulunan ev hanımlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü