Etkin öğrenimde uzaktan eğitim modeli

Etkin öğrenimde uzaktan eğitim modeli

Ahiler Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı çerçevesinde desteklenen, "Uzaktan Eğitime Yönelik İçerik Geliştirme Eğitimi ve Danışmanlığı Projesi" kapsamındaki eğitimler Kırıkkale Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi`nde (KUZEM) başl

SÜREKLİ UYGULANACAK

Eğitimin açılışına Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik, Ahiler Kalkınma Ajansı uzmanları ile öğretim elemanları katıldı. Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, burada yaptığı konuşmada, uzaktan öğretimin geleceğin etkin öğretim modellerinden biri olduğunu ve üniversite de halihazırda 3 programda uzaktan öğretim ile eğitim uygulandığını söyledi.

BİLGİ VE BİLİM TEKNOLOJİSİ

Prof. Dr. Yıldız, Kırıkkale Üniversitesi`nin bilişim alanında çok sayıda biriminin bulunması sebebiyle bilişim alanında edinilen yüksek seviyede bilgi birikimi ile bilişim teknolojilerine dayalı uzaktan öğretim ile yürütülecek yeni programların açılmasının gerekli olduğunu ve uzaktan öğretimde farkındalık oluşturulabilmesi amacıyla yapılmış olan bu programın önemli olduğunu, programa vermiş oldukları desteklerinden dolayı da Ahiler Kalkınma Ajansı`na teşekkür etti.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti