Etkili İletişimle Aile Kurmaya Hazırlık

Etkili İletişimle Aile Kurmaya Hazırlık

Kırıkkale Üniversitesi öğretim elemanları ve çalışanlarının öncülüğünde kurularak, kısa bir zaman içerisinde çok sayıda üyeye ulaşan Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği, yeni bir başarıya daha imza attı.

AİLE YAŞAM DÖNGÜSÜ

Ahiler Kalkınma Ajansının 2011 yılı Teknik desteğini almaya hak kazanan Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği ?Etkili İletişimle Aile Kurmaya Hazırlık? proje kapsamında Sosyal Hizmet Uzmanları Derneğinden SHU Figen Paslı, KKÜ Kadın sorunları Uygulama ve Araştırma Merkez  Müdürü Doç. Dr. Dolunay Şenol, KKÜ, Sağlık Bilimleri Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Duyan tarafından, ?Aile yaşam döngüsü, Aile içi şiddet /istismar ve evlilik yaşamına ait sorunlar? konuları üzerine seminer verilecek. KKÜ Kadın sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kırıkkale Belediyesi tarafından proje ortağı olarak desteklenen Projenin Seminer takvimi üç dönem olarak belirlendi.

 

TOPLANTILAR MECLİS SALONUNDA

1. Seminer Programı 6-7-8 Ocak 2012 saat 09:00-16:00, 2. Seminer Programı 11-12-13 Ocak 2012 saat 09:00-16:00 ve 3. Seminer Programı 18-19-20 Ocak 2012 saat 09:00-16:00 tarihleri olarak belirlendi. Toplantılar Kırıkkale Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

Seminer tüm Kırıkkale halkına açık olacak. Ücretsiz olarak verilecek eğitim hizmeti süresince yemek ve içecek ihtiyaçları yine ücretsiz olarak katılımcılara sunulurken, seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkan Yrd.Öğr. Gör. Müzeyyen Özhavzalı ve yönetim kurulu üyeleri konu ile ilgili Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız?ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ