Etin de tadı kaçmasın

Etin de tadı kaçmasın

Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası, tüketicileri ucuz ve sağlıksız et ürünleri konusunda uyardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı Gazi Karafilik, Kilogram fiyatı 20 TL`nin altında satılan etlerin sıhhatinden

VATANDAŞLAR BİLİNÇLİ HAREKET ETMELİ
Kuşbaşı olarak isimlendirilen kemiksiz etin kilogramının 20-25 olduğunu hatırlatan Gazi Karafilik, Kuşbaşı fiyatlarının çok aşağısında bulunan et fiyatlarına vatandaşların rağbet etmemesi gerektiğini söyledi. Piyasada satılan kırmızı et ve et ürünlerinin denetimi noktasında yetkilileri göreve davet eden, Karafılik tüketicilerden de alışverişlerinde bilinçli hareket etmelerini istedi.

KONU MASAYA YATIRILDI
Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası olarak düzenledikleri toplantıda konuyu masaya yatırdıklarını ve vatandaşların bilinçlendirilmesi noktasında bazı kararlar aldıklarının altını çizen Karafılik ilerleyen günlerde esnafın problemleri hususunda da yetkili makamlar nezdinde bazı girişimlerde bulunacaklarını açıkladı.

ET TÜKETİMİNE ÖNEM VERİYORUZ
Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı Karafılik şöyle konuştu; Sağlıklı et tüketimine önem veren tüm Kırıkkaleli hemşerilerime sesleniyor ve fiyatı piyasanın altında olan et ürünlerine itibar etmemelerini öneriyoruz. Esnafımızın da bu konuda gereken duyarlılığı göstermelerini diliyoruz. Et ürünlerinin fiyatlarında yaşanan artışın, yanlış tarım ve hayvancılık politikalarına bağlı olduğunu düşünüyoruz. Besiciliğe gereken önem ve desteğin verilmesi ile birlikte fiyatların dengeleneceğine inanıyoruz”

 



HASAN UÇAR
19.06.2014 16:00:19
syn başkan millet et mi yiyebiliyorda,tadını bilsin.dünyada rekor kırıyoruz.memlekette dağ mı kalmadı ot mı kalmadı da fiyatlar bu kadar yüksek.......millet ne olduğu belirsiz tavuk eti yiye yiye,kafası bile çalışmaz oldu

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ